+ + + GIVE RESPECT TO GET RESPECT + + +

Biker Patches Shop » Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

 De levering - en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Als u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

 

Bedrijfsgegevens

Biker Patches Shop
Rijselstraat 216
8930 Menen
Belgie
Btw nr : BE0704523173

info@bikershoppatches.eu

 

Prijs :

 Alle prijzen zijn in euro`s vermeldt , exclusief verzendkosten.

 

Betalen :

Na uw bestelling ontvangt u per omgaande een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag , inclusief verzendkosten en verwerkingen (aangerekend bij de verzendkosten).De betaling dient vooraf plaats te vinden . De betalingsmogelijkheden zijn voorlopig :

 “ Contant betalen bij afhaling in winkel “ of  “ Paypal ”.

 

Verzenden :

De verzendkosten worden toegepast volgens grootte, gewicht en verpakking , dit conform aan de tarieven van de Belgische post , verwerkingen zoals omslag , verpakking enz. niet inbegrepen.

Voor zendingen naar het buitenland zijn de verzendkosten afhankelijk van het land waar het pakket naar toe moet worden verstuurd. Na ontvangst van betaling wordt het pakket binnen 5 werkdagen verstuurd naar het door u opgegeven adres.

Biker Patches Shop is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending.

 

Retourneren :

Een klant kan,binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van een product, verzaken aan de aankoop van een product zonder opgave van een motief of zonder betaling van een boete.
In dit geval vragen wij u ons onmiddellijk na levering te verwittigen via e-mail en de producten terug te sturen binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.
Dit kan enkel indien het product niet is gebruikt en de verpakking intact is en meegestuurd wordt.
De verzendkosten en het risico van het terugsturen van een product zijn ten laste van de klant.
Bij verzaking betaalt Biker Patches Shop binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van de teruggestuurde producten de aankoopprijs naar de klant terug.

Bij verzaking dient u de producten terug te sturen naar het volgend adres:

Vandendriessche H.
Bunderstraat 22
8940 Geluwe
Belgie

 

Privacy :

 Door het plaatsten van een bestelling worden gegevens opgeslagen in de persoonsregistratie.

Bikershop Menen verstrekt - zonder wettige redenen, of buiten het doel van haar persoonsregistratie – geen gegevens aan derden waardoor de privacy van de klant in het geding komt.

 

Overige bepalingen :

 Voor de gevolgen van zetfouten op de website of andere vormen van media kan Bikershop Menen geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 

Alle rechten voorbehouden :

 Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Bikershop Menen.